Om

Om Leif Strandh...


Sveriges yngste solosångare i Sveriges Radios popbandstävling Oppopoppa, på Skansen 1967. Då 12 år och fostrad in i musiken av brollan och hans vänner i Henning Goops. Därefter banden Degos, Little Wing och Free Fart i Uppsala. Och Hippie Dream, efter flytten till Göteborg 1985. Så allt rock´n roll-jobb med musikföreningen ARRG – för fler replokaler och speltillfällen!

Föreståndare för rockklubbarna Magasinet och Valvet. Festivaler på Götaplatsen, en ny säldamm, valborgsfirande med brasan i Slottskogen, Save the whales, Norden Rockar...


Leif Strandh har också ett stort miljöengagemang. Kompostbutiken startades 1994 i Majorna och tillverkar fortfarande maskkomposter i lärkträ. Idag komposterar vi matrester åt ca 2000 av Familjebostäders hushåll i Majorna och ca 600 hushåll på Gåsagången i Backa. Se videon - Det växer i Majorna. Kompostjorden får de boende använda till odling. Sedan starten av kompostservicen 2009 har ca 800 nya odlare börjat odla i våra odlingskragar av lärkträ.


Ekobeställarna, som finns i samma lokaler, har levererat ekologisk närproducerad mat sedan 2004. Idag är butiken döpt till Leffe på hörnet och ligger på Såggatan 61.


Majorna är basen för all verksamhet.

leifstrandh.se

Västfront Produktion Såggatan 61, 414 67 Göteborg, 0736/65 20 08, emejl press(at)leifstrandh.se