Om

Om Leif Strandh...


Sveriges yngste solosångare i Sveriges Radios popbandstävling Oppopoppa, på Skansen 1967. Då 12 årig Strängnäspojk, fostrad in i musiken av brollan och hans vänner i Henning Goops. Därefter banden Degos, Little Wing och Free Fart i Uppsala. Och Hippie Dream, efter flytten till Göteborg 1985. Så allt rock´n roll-jobb med musikföreningen ARRG – för fler replokaler och speltillfällen!

Föreståndare för rockklubbarna Magasinet och Valvet. Festivaler på Götaplatsen, en ny säldamm, valborgsfirande med brasan i Slottskogen, Save the whales, Norden Rockar...


Leif Strandh har också ett stort miljöengagemang. Kompostbutiken startades 1994 i Majorna och tillverkar fortfarande maskkomposter i lärkträ. Idag komposterar vi matrester ca 2000 av Familjebostäders hushåll i Majorna. Se videon - Det växer i Majorna. Kompostjorden får de boende använda till odling. Sedan starten av kompostservicen 2009 har ca 1000 nya odlare börjat odla i våra odlingskragar av lärkträ.


Ekobeställarna, som finns i samma lokaler, har levererat ekologisk närproducerad mat sedan 2004. Idag är butiken döpt till Leffe på hörnet och ligger på Såggatan 61.


Majorna är basen för all verksamhet.